Jäsenlomake

Tietoa Herrakunnan kyläyhdistys ry:n jäsenyydestä:

Herrakunnan kyläyhdistyksen säännöt voi lukea verkkosivuilta: www.herrakunnankyla.fi/Yhdistyksensaannot

Yhdistyksen jäseneltä vaaditaan vähintään 15 v. ikä. Liittymiseen tarvitaan liittyjän koko nimi. Muut tässä kysytyt tiedot eivät ole pakollisia, mutta sähköpostiosoitteen antaminen on suositeltavaa, koska pääasiallinen tiedotus jäsenille tapahtuu sähköpostitse.

Herrakunnan kyläyhdistys ei peri jäsenmaksua, ellei vuosikokous jatkossa muuta päätä. Eroaminen yhdistyksestä onnistuu ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle.

JÄSENEKSI LIITTYMISLOMAKE

Haluan liittyä Herrakunnan Kyläyhdistys ry:n jäseneksi ja luovutan yhteystietoni yhdistyksen käyttöön sen toimintaan liittyvää ja muuta tarpeellista tiedottamista varten. Jäsentietoja käsitteellään tietosuojalain mukaisesti.

Nimi (koko nimi) ___________________________________________________________ Vihdissä _____ / _____ 202____ Allekirjoitus_________________________________________________________ Sähköposti _______________________________________________________________ Puhelinnumero____________________________________________________________ Osoite___________________________________________________________________ Palautusosoite: Seppo Suonpää, Herrakunnantie 301 tai Sirpa Heinänen, Katajatie 14 (postilaatikko Kirveläntien varressa) tai muille hallituksen jäsenille. _______________________________________________________________________________

Yhdistys täyttää: Hyväksytty yhdistyksen jäseneksi_____ / _____ 202____ Jäsennumero_______________________

www.herrakunnankyla.fi